BOEK UW VERBLIJF


U kunt uw verblijf boeken via Booking.com of Airbnb.com. Prijzen zijn afhankelijk van uw verblijfsduur.

Eventueel is er ontbijt bij te boeken, dit kan door ons een mailtje te sturen of mee te sturen met uw reservering bij de opmerkingen. 

Het ontbijt is €12,50 p.p. en bestaat uit verschillende broodjes, eitjes van eigen kippen, vers fruit en sap, hartig en zoet broodbeleg, yoghurt met muesli en uiteraard is er onbeperkt kofie en thee beschikbaar in het huis.VEELGESTELDE VRAGEN

Q. Waar kan ik mijn auto en/of fiets parkeren?


In de straat van De Scheve Deur is voldoende (gratis) ruimte om uw auto('s) te parkeren. Uw fiet(sen) kunt u binnen het hek parkeren overdekt parkeren, met eventueel fietslaadpunt voor uw electrische fiets(en). 


Q. Met hoeveel personen kan ik terecht in De Scheve Deur?


De Scheve Deur is te boeken met vier personen. Voor kleine kinderen is het mogelijk om een campingbedje te plaatsen. 


Q. Wat kost het ontbijt en wat krijg ik hiervoor?


Het ontbijt is optioneel en kost €12,50 per persoon. Het ontbijt bestaat uit verse broodjes, een gekookt eitje van eigen kippen, hartig en zoet beleg, yoghurt met muesli en sap en vers fruit. Koffie en thee is standaard in het huis aanwezig. Indien gewenst kan er rekening gehouden worden met een vegetarisch ontbijt.  


Q. Is het verblijf geschikt voor mindervaliden?


De Scheve Deur is een een b&b in een monumentaal pand, dat betekent dat er veel niveauverschillen in het huis bevinden. Verbindingen tussen de ruimtes zijn nergens gelijkvloers, een rolstoel is dan ook niet mogelijk. Van de leefkeuken, waar zich ook het toilet bevindt, is een kleine opgang van 3 treden naar de woonkamer met slaapbank. De badkamer is alleen te bereiken per trap op de eerste verdieping. Mocht u (tijdelijk) slecht ter been zijn is het dus wel mogelijk om beneden te slapen (slaapbank is twijfelaar formaat). U kunt dit aangeven in het boekingsformulier.


Q. Mag ik huisdieren meenemen?


De Scheve Deur is helaas niet geschikt voor huisdieren.


Q. Hoe bereik ik jullie tijdens mijn verblijf?


De Scheve Deur bevindt zich in het voorhuis van een monumentale boerderij, wij wonen zelf in het achterste gedeelte (met eigen opgang en tuin). Hierdoor is uw privacy gewaarborgd maar zijn wij in de buurt als dat noodzakelijk is. U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken.