BOEK UW VERBLIJF


Vul het onderstaande contactformulier in om uw verblijf aan te vragen bij ons, wij reageren doorgaans dezelfde dag nog. Controleer voor uw aanvraag onze beschikbaarheidskalender hiernaast. Deze wordt na elke definitieve boeking bijgewerkt. 


Let op: uw aanvraag is pas definitief na bevestiging en betaling.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tarieven

 

Per nacht (tot 2 pers.) - €90,-

Toeslag meer dan 2 pers.: €17,50,- p.p.p.n.

Per nacht incl. standaard ontbijt 2 pers. - €115,-


Weekend - €250,-

(aankomst vrijdag, vertrek maandag)


Midweek - €350,-

(aankomst maandag, vertrek vrijdag)


Volle week - €580,-

(aankomst maandag, vertrek maandag)


Standaard ontbijt bij te boeken - €12,50 p.p.p.d

(croissant, 3 bolletjes, gekookt ei, broodbeleg hartig en zoet, jus d'orange)


Excl. toeristenbelasting à €1,10 p.p.p.n.


Check in: vanaf 15:00

Check-out: vóór 11:00

VEELGESTELDE VRAGEN

Q. Waar kan ik mijn auto en/of fiets parkeren?


Naast De Scheve Deur bevindt zich achter een laag hek een oprit en tuin, hier is ruimte voor één auto. Uw fiet(sen) kunt ook u ook binnen het hek parkeren, er is geen inpandige of overdekte fietsenstalling. 


Q. Met hoeveel personen kan ik terecht in De Scheve Deur?


De Scheve Deur is te boeken met 2 volwassenen en 2 kinderen. In overleg kunnen er 4 volwassenen en 2 kinderen slapen, er wordt dan gebruik gemaakt van de slaapbank en een extra te plaatsen bed. De prijs per nacht blijft hetzelfde. Voor de slaapplaatsen zijn verschillende combinaties mogelijk, geef uw groepssamenstelling hiervoor aan in het aanvraagformulier. 


Q. Wat kost het ontbijt en wat krijg ik hiervoor?


Het ontbijt is optioneel en wordt indien gewenst verzorgd door onze buren Bakkerij Houtsma. Het ontbijt bestaat uit een croissant, 3 bolletjes, een gekookt eitje, hartig en zoet beleg en jus d'orange. Koffie en thee is standaard in het huis aanwezig. Q. Kan er bij het ontbijt rekening gehouden worden met dieetwensen of allergieën?


Het ontbijt in het gastenverblijf wordt verzorgt met producten van onze buren Bakkerij Houtsma, zij kunnen rekening houden met een vegetarisch dieet. Glutenvrij werken of rekening houden met andere allergieën is in de bakkerij helaas niet mogelijk. 


Q. Is het verblijf geschikt voor mindervaliden?


De Scheve Deur is een een b&b in een monumentaal pand, dat betekent dat er veel niveauverschillen in het huis bevinden. Verbindingen tussen de ruimtes zijn nergens gelijkvloers, een rolstoel is dan ook niet mogelijk. Van de leefkeuken, waar zich ook het toilet bevindt, is een kleine opgang van 3 treden naar de woonkamer met slaapbank. De badkamer is alleen te bereiken per trap op de eerste verdieping. Mocht u (tijdelijk) slecht ter been zijn is het dus wel mogelijk om beneden te slapen (slaapbank is twijfelaar formaat). U kunt dit aangeven in het boekingsformulier.


Q. Mag ik huisdieren meenemen?


De Scheve Deur is helaas niet geschikt voor huisdieren.


Q. Hoe bereik ik jullie tijdens mijn verblijf?


De Scheve Deur bevindt zich in het voorhuis van een monumentale boerderij, wij wonen zelf in het achterste gedeelte (met eigen opgang en tuin). Hierdoor is uw privacy gewaarborgd maar zijn wij in de buurt als dat noodzakelijk is. U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken. 


Q. Wat is het annuleringsbeleid?


Annuleren met volledige restitutie van het bedrag kan tot 7 dagen voor de boeking. Hierna brengen wij 25% in rekening.